Utställningar

Samlingsutställning på Johannishus slott

Ljusglimtar i mörkret

Den 9-10 december gick utställningen ”Ljusglimtar i mörkret” på Johannishus Gods av stapeln.

Utställningen håller på fram till den 21 januari 2024, enligt Johannishus gårdsbutiks öppettider. Mer info på www.johannishus.com

Över 20 konstnärer från Blekinge och Kronoberg län visar då upp verk i den fina utställningslokalen. Dessutom kommer det att finnas en hantverksmarknad och en julkalender på plats.

I Love Garden 2023

Den 26 – 27 augusti var det dags för ”I Love Garden” en årlig trädgårdsmässa i Brunnshallarna i vackra Ronneby Brunnspark. Här är mängder av konstformer samlade, allt från naturinspirerat måleri till keramik, textil, skulptur, doft och återbruk.

Öppet båda dagarna kl. 10 – 16

Galleri I Lilla Holm 2023

Så var det dags för utställningen i Slup- och Barkasskjulet, Bastionsgatan 3 vid Marinmuseum där Galleri Lilla Holm med konstnärlig måleri, textilkonst, glaskonst och glas-silversmide, Tovning, Återbrukskonst härbärgerar från den 10 juli till den 12 augusti.

Utställare:
–  Lena Olert-Unggren
–  Margareta Carlsson
–  Jan Abramsson, Oträbåtar, vykort
–  Marat Umraker
–  Patrik Flydén
–  Kirsten Kotake
–  Bengt Johansson
–  Håkan Karlsson
–  Anna Åström
–  Irina Novokrescionova
–  Nils-Gunnar Sandberg
–  Karin Wessel Nilsson
–  Carolina Svennerstedt
–  Britt-Marie Samuelsson
–  Mia Sjösten
–  Ann Christin Fyhr
–  Luigi Pia Emelia Marcolin
–  Camilla Polteg
–  Eva Robért
–  Kent Nilsson, Fot
–  Irina Askroth

Saxemara Konsthall 2023

Så var det dags för vårens stora utställning som ägde rum den 6 – 7 maj 2023. Jag bjöd in konstnärer från många olika konstinriktningar och vi blev totalt 21 stycken konstnärer som ställde ut i Saxemara Konsthall. Under de två dagarna som utställningen varade kom mellan 5 – 600 besökare.

Jurybedömd i Sölvesborg 2023

Två av mina konstverk blev antagna till den jurybedömda utställningen BLEKINGAR i Sölvesborgs Konsthall.

Sölvesborgs konstförening anordnar ännu en gång den jurybedömda utställningen BLEKINGAR. Tillsammans med Sveriges konstföreningar Blekinge.

Utställningen pågår under hela april månad.

Blekingesjukhuset 2022

Våren 2022 blev jag inbjuden att ställa ut i Blekingesjukhusets restaurang.

Utställningen var öppen en månad från april till maj och var mycket välbesökt.

Jurybedömd i Olofström 2021

Sommaren 2021 deltog jag i en jurybedömd utställning i Olofström och jag fick med alla mina 5 objekt. Utställningen var öppen hela sommaren från juni till augusti.

Konstrundan 2019 i Saxemara

Våren 2019 var det dags för konstrundan i Blekinge och jag bjöd in sju duktiga konstnärer till min ateljé i Saxemara. Under de två dagarna hade vi fler än 600 unika besökare.

Konstnären & Pinaulen 2019

Hösten 2019 ställde Tina Skiöld och jag ut hos Ulf Nejbo som äger Galleriet ”Konstnären & Piaulen” i Karlskrona.

Konstrundan 2018 på Österlen

Konstrundan i Brösarp på Österlen 2018 var än mer fantastisk än den i Skillinge 2015. Förutom att vädret växlade mellan snöstorm, slask, kyla till solsken, kom det betydligt fler besökare till min utställning i G:a Sparbanken i Brösarp.

Mor Oliviagården 2016

Mellan den 23/7 – 14/8 har jag utställning på Mor Oliviagården i Ronneby. Pressvisnng på fredagen och Vernissagen var på lördagen. Utställningen heter; ”Mellan himmel och hav” och symboliserar spannet mellan mina änglaväsen och fiskarrangemangen.

Konstrundan på Österlen 2015

Konstrundan på Österlen 2015 var en fantastisk upplevelse. Drygt 850 besökare kom under de fyra dagarna utställningen varade. Här pustar jag ut strax innan stängningsdags på söndagen. Trött, men mycket glad över den uppmärksamhet och värme jag fick av alla kära människor.

Bubbetorps julmarknad 2015

Jag deltog på Bubbetorps Gårds julmarknad den 5-6 dec 2015 tillsammans med 110 andra knallar och utställare. Det kom mellan 6 – 7000 besökare under de två dagarna. En lite annorlunda känsla att stå där i vimlet.