Hör av dig

Kontakta oss

Du kan kontakta mig i vilken fråga som helst. Fyll bara i formuläret så återkommer jag till dig så fort jag kan. Tills dess, ha en bra dag.

6 + 3 =

FAQ

Vanliga frågor och svar

Vad kostar det att gå en nybörjarkurs.

Jag har inte sådana kurser så ofta, men ofta sätts priset på hur många som deltar och hur många tillfällen som kursen går.

Kan man komma utan några grundkunskaper.

De flesta som börjar kurser hos mig har ofta någon grundkunskap med sig, antingen genom Vuxenskolan eller från någon annan kurs .

Betala man vid varje kurstillfälle?

Nej, det är alltid ett pris för hela kursen beroende på antal tillfällen. och oberoende av hur många gånger man väljer att delta.

Jag drejar en hel del hemma. Kan jag komma och bränna min keramik hos dig?

Det finns ibland utrymme för det, men med rådande elpriser måste jag välja gynnsamma tillfällen när elen inte är för dyr och för närvarande tar jag inte emot extern keramik för bränning.

Vad kostar leran eller ingår den i kursavgiften?

Nej, du betalar separat för lera och bränning, beroende på hur mycket lera du har använt till denna alster.

Vi är ett sällskap som skulle vilja testa på keramik.

Jag tar, efter överenskommelse, emot sällskap på 4 – 8 personer. Ring för prisuppgift, bokning,  m.m.

Vi är en familj med två små barn. Kan vi boka?

Tyvärr tar jag inte emot minderåriga barn. Anledningen är att det i ateljén finns så mycket sköra och känsliga föremål som är tillverkade av många olika personer och jag har ett ansvar att inget händer med detta.

Jag har gått en grundkurs och vill bygga på med en fortsättningskurs. När har du sådana?

Jag har veckokurs med f.d. kursdeltagare som löper vår och höst. När det blir en ledig plats får väntelistan avgöra vem som får komma in i den kursen. Tyvärr räcker inte min tid för att utöka antalet kurser.