Välkommen till min keramikateljé

Det började med ett besök hos en keramiker och det blev kärlek vid första träffen. Efter det har det blivit många, många änglar, även om mina alster numera är mycket annat som fåglar, hästar och givetvis har det blivit en hel del urtidsdjur eller fantasidjur om du hellre vill.

Här finns gott om plats …

… i min atelé. Här finns också massor av kreativitet. Runt bordet finns det utrymme för 8 personer som tillsammans i grupp kan skapa sina alster.

I en ateljé ska det alltid…

… finnas en relaxavdelning där man kan ta en välbehövlig fika aller bara luta sig tillbaka en stund och låta tankarna fritt flöda.

I ugnsavdelningen finns två ugnar…

… en stor och en liten. Jag använder båda beroende på omfattningen av det som skall brännas. Den stora ugnen på bilden är idag utbytt mot en ny och något större. Detta för att jag ville jag ha en högra ugn till mina änglar.

I ugnsavdelningen är också plats för allt nyproducerat som måste stå på tork innan första bränningen.