Konstrundan på Österlen 2018 Konstrundan i Brösarp på Österlen 2018 var än mer fantastisk än den i Skillinge 2015. Förutom att vädret växlade mellan snöstorm, slask, kyla till solsken, kom det betydligt fler besökare till min utställning i G:a Sparbanken i Brösarp.

Under de fyra utställnngsdagarna var det en jämn ström med besökare och först på annandans eftermiddag började det att klinga av.

En besökare (god vän så klart) hade med sig en lycka - till - bukett - tulpaner. Sådana vänner värmer upp tillvaron många grader.


Äggabodens Höstmarknad 2016

Helgen den 29 och 30 oktober 2016, var det dags för Äggabodens traditionella höstmarknad.


Mor Oliviagården 2016
Mellan den 23/7 - 14/8 har jag utställning på Mor Oliviagården i Ronneby. Pressvisnng på fredagen och Vernissagen var på lördagen.Utställningen heter; "Mellan himmel och hav" och symboliserar spannet mellan mina änglaväsen och fiskarrangemangen.

Självklart fanns det också plats för mina senaste ugglor, som har blivit så populära.

Julmarknad i Ronnebys Galleria 2015

En av julens sista  dagar 2015 var jag med i Gallerians julmarknad i Ronneby. Tomtar, änglar, ugglor och mycket annat.

Fram till jul 2015 fanns mina änglar, tomtar och övrigt hos "Många Bäckar Små", alltså i förra Turistinformationen som låg vid torget i Ronneby.


Bubbetorps julmarknad 2015
Jag deltog på Bubbetorps Gårds julmarknad den 5-6 dec 2015 tillsammans med 110 andra knallar och utställare. Det kom mellan 6 - 7000 besökare under de två dagarna. En lite annorlunda känsla att stå där i vimlet.


Konstrundan i Skillinge på Österlen 2015
Konstrundan på Österlen 2015 var en fantastisk upplevelse. Drygt 850 besökare kom under de fyra dagarna utställningen varade. Här pustar jag ut strax innan stängningsdags på söndagen. Trött, men mycket glad över den uppmärksamhet och värme jag fick av alla kära människor.


Wellnessfestivalen i Brunnsparken 2014
Bild från Wellnessfestivalen 2014 där jag deltagit ett par gånger.
Mina änglaväsen kan ibland ses i olika skyltfönster och butiker i Ronneby och jag har vid några tillfällen fått ställa ut på Saxemara Båtvarv i samband med deras event. Nu finns också en pågående utställning på Mor Oliviagården i Ronneby.